18 Temmuz 2014 Cuma

Essence Beauty Beats Blush

Herkese selam :)
Ilk yazım ve gerçekten neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım:) 
Hola a todos:)
Esto es mi primera caligrafía y no sé qué tengo que hacer y cómo:) pero haré lo más posible que pueda :)) 
Hello everyone:) 
This is the first time of my writing. I do not know really what i should do y the form of this activity :) but i will do my best :)

Bugün sizlere Gratis ten yeni aldığım pembe allığı yazacağım.faydalı bir yazı olur umarım :) Bu koleksiyon toplanıyor diye duydum zira fiyatı oldukça makul. Sadece 3.95₺. Ne hoş ama değil mi :) 
Böyle gördüğünüz gibi çok tatlı bi şeker pembe ve oldukça doğal duruyor! Eğer mağazalarda denk gelir iseniz ben kaçırmamanızı tavsiye ediyorum:) 
Hoşçakalın:)

8 yorum:

  1. Hayırlı olsun Burcu'cum :) Ben Hilal Yavuz ilkokuldan :) Seni buralarda gördüğüme çok sevindim zira fotoğraflarına ve o fotoğraflara yaptığın yorumlara bayılıyordum. Bence blogda da çok başarılı olacaksın...benimde bir blogum var beklerim hayatım :) www.hanimmkiz.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyoo ilkokul arkadasiim:)) yorumunu gordugume ne kadar sevindim anlatamam:)) oylesine acilmis bloguma hosgeldiin:) hemen takibe alacagim blogunu:) haberlesmek uzere cok opuyorum:) ayrica dusuncelerin de beni cok mutlu etti:)) cook tesekkur ederim:))

      Sil
  2. burcuucummmm ben tugba okuldan demiyceeeeeeeem

    Beyaz Sır'dan geliyoruz ツ
    hoşbuuuuldukkkkkkkkkkk

    banada beklerim ツ ama gerçekten takip edilcek gibiysem gel olur mu ツ
    http://tubionblog.blogspot.com.tr/

    ツ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaa kahkaha attim:d olsun yahu seninle de blogtan arkadas oluruz:)) benim de su anda pek ic acici degil ama olsun hallederiz elbet:))

      Sil
  3. bende yazarken cok guldum hahahhaha dedim dicekki manyak bu dalgami gecti oyle yazmak geldi icimden umarim iyi bir arkadas oluruzz yawas yawas yorum geldikce daha bigaza geliyor insan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha cok sevindim yorumunuzu gordugume:)) oluruz oluruz:)) eveet cok guzel bi motivasyon benim icin de :)₺

      Sil
  4. selamlar blogun hayırlı olsun:) allığın rengi çok güzelmiş, bu zamana kadar ben nasıl görmemişim bunu :( neyse gözüm kalmasın daha fazla güle güle kullan canım ihihi :)) ben de yeni blogger'ım beklerim :) http://canandiyorki.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selaam:)) tesekkurler:) evet cok tatli bir rengi var ama rahatlikla baska markalarda da bulabileceginiz bir ton:) ben de bakacagim blogunuza:)

      Sil